2021. július 22., csütörtök

Szeptemberi kurzusok


Két új csoport indul minden szeptembertől FELNŐTTEKNEK. Keresztfélévet sajnos nem tudunk indítani, a jelentkezést augusztusban örömmel várjuk a 23/24-es tanévre.

1. KEDDENKÉNT 5-8-ig egy kezdő csoport

2. HAVI EGY SZOMBATON egy másik kezdő csoport. (Ezen vidékiek is részt tudnak venni)

Mindkettőben max 10 főt tudunk fogadni. A hétfői csoportnak havi 22 000 huf, a szombatinak 15 000 huf a tandíja. A többi részletet megtaláljátok a  "Kapcsolat, árak" illetve a "Kezdő keddi" "Kezdő szombati" fülek alatt.

Fontos tudni, hogy ambícióm a kerámia gazdag, szerteágazó lehetőségeivel megismertetni a tanulókat. Ezért nem workshop jelleggel tartok foglalkozásokat, a tananyagnak van egy felépítettsége. Természetesen nem szigorú, mint egy szakiskolában, sokkal nagyobb a szabad alkotás lehetősége, hiszen ez un. hobby szakkör. De az lenne az ideális, ha tanév elejétől jelentkeznétek.

TOVÁBBÁ A HALADÓ CSOPORTOKBA IS JÖHET OLYAN JELENTKEZŐ, aki már bír kerámia gyakorlattal, többé kevésbé  jártas a szakmában, de szeretné bővíteni a tudását. (gipszminta készítes, porcelán öntés, alternatív égetések) Ők a "Haladó csoport" fül alatt tájékozódhatnak.

Jelentkezni a keramiaiskola@gmail.com emailcímen tudtok.

Megismerkedhettek a különböző edénykészítési technikákkal, égetési módokkal, belekóstolhattok a díszítés, és a kompozíció, a mázazás, felületképzés rejtelmeibe.  Kipróbálhatjátok és gyakorolhatjátok az alkotás örömét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Korongos hetek júliusban és júniusban

Korongozás-oktatás! Ha van egy kevés vagy több tapasztalatod a kerámiában, de a korongozás nem megy még, akkor itt a helyed! Júliusban hétfő...